30 de maig

Sortida amb els companys de Montalbaigrup de Badalona per a preparar el Pirines Epic Trail. Quedo amb el Juanma a Cerdanyola, em recull i anem a Montcada amb la furgo. Aparquem al costat del pont que creua el Besòs i comencem a pujar la Vallensana per la pista i després per la urbanització. Com aperitiu està força bé, sobretot les rampes per la urbanització. El cert és que fer-ho després de rodar per Collserola i baixar, com fem de costum, està força millor, perquè només de començar les rampes costen una mica més si, a sobre, ho juntes amb la pujada al dipòsit de la Coscollada.
A l’última rampa em trobo que el Xavi baixa, sembla ser que a dalt hi falta un, el Javi. Se li ha trencat la cadena i sort d’un que l’ha ajudat, perquè sinó hauria acabat abans d’hora la ruta. Tots dalt del dipòsit i sortida en desbandada cap a la Conreria. Un cop allà baixem per la urbanització i baixem i baixem. El José Manuel ens té una preparada de puja i baixa. Comencem a pujar per la urbanització de la Conreria fins a connectar amb la pista que porta al Turó de Galzeran i que ja havia fet amb el David el 21 de març, però a diferència d’aquell dia la rampa brutal que hi ha un poc abans d’arribar sóc incapaç de fer-la sense posar el peu a terra. El desnivell és gran, però el pitjor és l’estat amb pedres, roderes, solcs que deixa l’aigua… Un cop dalt el José Manuel ens deixa que fa tard. Discutim que fer i al final baixem per les vinyes fins a 9 pins i després anem cap Alella Park per tornar a sota del Turó de Galzeran per la pista de l’altre costat. Des d’allà baixem fins a Tiana on deixem al Joan i tornem cap a Badalona. Anem acomiadant-nos dels Javiers i del Xavi fins a la platja. Des d’allà amb el Juanma ens arribem fins el Besòs, però abans haurem de sortejar un munt de puntaires que estan al passeig Marítim.
Arribem a Montcada fent un total de 50 quilòmetres.
Aquí la ruta explicada al blog de Montalbai
http://montalbaigrup.wordpress.com/2010/05/31/salida-30-de-mayo-2010/
I un mapa de la ruta conjunta

Au, salut i pedals!!!

Anuncis

One response to “30 de maig

  1. Javier Barrientos

    Com et curres els comentaris, molt be, la propera vegada et farem cronicador oficial de la sortida. Espero que ens tornem a veure diumenge.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s